Jelszóigénylés

Számolgatás nincs, motiváció viszont bőven

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 6., péntek
Női NB II-es csapatunk vasárnap a Kispest otthonában folytatja a rájátszást.

A női röplabda NB II felsőházi rájátszását a BVSC ellen kezdtük, a sima vereség pedig gyorsan bizonyította: ebben a szakaszban már csak kemény ellenfelek várnak ránk. Így lesz ez vasárnap 18:45-től is, ekkor a Kispest elleni idegenbeli találkozót kezdjük. A fővárosiakat az előző szezonban csoportellenfélként már megismerhettük, ami alapján most sem számíthatunk sétagaloppra.

– Technikás és pontos játék jellemző a Kispestre, fel van adva a lecke – kezdte az összecsapás beharangozását Tátrai Sándor. – Hasznos tapasztalatokkal érkezünk majd a meccsre, hiszen a héten megbeszéltük a BVSC elleni bajnoki tanulságait. Alaposan kielemeztük a videófelvételt, a hibákat javítottuk. Négy edzésünk volt a héten, és pozitív meglepetésként éltem meg, hogy az első forduló sima veresége nem elkeserítette a lányokat, hanem még inkább feltüzelte őket. A motivációval persze eddig sem volt gond, de most különösen bizonyítani akar a társaság – véli a vezetőedző.

Szükség is van a minél nagyobb győzni akarásra, hiszen a bajnokság ezen szakasza nem csak sorsdöntő, de rövid is, így nincs sok lehetőség javításra.

– Ha két-három rossz meccsel kezdenénk, nagyon nehéz helyzetbe kerülnénk. Éppen ezért nem számolgatunk, ellenféltől függetlenül százszázalékosan oda kell tenni magunkat. A helyzetünket nehezíti egyik feladónk, Sipka Bernadett sérülése, de így is minden tőlünk telhetőt megteszünk. A rájátszásban sosincs lefutott meccs, így felmegyünk a pályára, beleadunk mindent, és a végén meglátjuk, ez mire elég – fogalmazott Tátrai Sándor.NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
18:45 Kispest SE - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com