Jelszóigénylés

Nem lesz gond, ha keményen támadunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 29., csütörtök
Karantén miatt másodedzője irányítja az újabb hazai sikerre hajtó női csapatunkat.

Sajnos a Vidux-Szegedi RSE számára csonka lesz a vasárnap. Úgy volt, hogy az újszegedi sportcsarnokban egymás után játszik bajnokit női NB II-es és férfi NB I-es csapatunk, de Nusser Elemér tanítványainak halasztást kellett kérni két koronavírusos játékosunk miatt. Így tehát elmarad a Kistext elleni élvonalbeli csata, de nem maradunk meccs nélkül, a hölgyek ugyanis vasárnap 14 órától fogadják a DSZC-Eötvös DSE együttesét.A debreceniek elleni derbit is befolyásolja a járványhelyzet, hiszen hatósági karantén miatt pár játékosunk mellett vezetőedzőnk sem lehet jelen. Tátrai Sándort természetesen a másodedző, Csányiné Molcsányi Petra helyettesíti.

– Foghíjas a keretünk, ezért is öröm, hogy utánpótlásunk több tehetségére is nyugodtan támaszkodhatunk, rájuk most a megszokottnál komolyabb szerep hárul – árulta el Csányiné Molcsányi Petra. – A csapat magja ott lesz, így szerintem nem lesz gond, ha hatékony nyitásokkal és agresszív támadójátékkal rukkolunk elő. Határozottnak kell lenni! Ha ez a kívánságom nem teljesül, akkor ugyanúgy magunknak tehetjük nehézzé a bajnokit, mint a Dunakanyarral szemben, hiszen vasárnapi ellenfelünk is egy rendkívül szívós társaság. Valószínű, hogy nem számíthatunk eredetileg feladó poszton szereplő játékosra, így ki kell találni, miként forgatjuk fel a keretet – jegyezte meg a tréner.

Könnyű meccs, nehéz meccs, könnyű meccs, nehéz meccs – eddig így néz ki a másodosztályban szereplő együttesünk sormintája. Az egyetlen biztos pont ebben az idényben, hogy hazai pályán mindig nyertünk. Hullámzó tehát a formánk, így nagy kérdés: most melyik arcát mutatja a csapat?


Ezt egyre nehezebb megmondani, hiszen egyre hosszabb ideje nem tudtunk teljes kerettel edzeni – válaszolt Tátrai Sándor. – Persze most ilyen a sportvilág, az ellenfeleink között is vannak olyan klubok, amelyek hasonló gondokkal küzdenek a járványhelyzet miatt. Ilyen körülmények között egyre kevésbé lehet elvárást megfogalmazni. Itthonról szurkolok a lányoknak, remélem felszívják magukat a bajnokira, és keményen támadnak majd. Csak bátran, lelkesen! – hangsúlyozta a sajnos távolmaradó vezetőedző.NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szeged
14:00 Vidux-Szegedi RSE - DSZC-Eötvös DSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
Hír
2024. február 27., kedd
Hír
Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com