Jelszóigénylés

Szombaton valóra válhat az álmuk

Megosztás:
Megjelent: 2023. május 25., csütörtök
Hazai pályán játszik osztályozót női csapatunk

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata szombaton fogadja otthonában a DSZC-Eötvös DSE együttesét. A mindent eldöntő mérkőzésre 18 órától kerül sor a szegedi Lila iskolában.

Ha a hétvégi küzdelemből játékosaink kerülnek ki győztesen, a következő szezont a Nemzeti Bajnokság első osztályában folytathatják. Ennek tudatában minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy elérhessék azt a célt, amiért egész évben küzdöttek. Ehhez viszont szükségük lesz a hazaiak biztatására: minden szegedi szurkolót hívnak, legyen tőlük hangos a terem!

Milodanovics Andrea: - Eljutottunk a szezon utolsó mérkőzéséig. Ez a meccs az, ami megváltoztathatja az egyesület történelmét. Biztos vagyok abban, hogy a lányok mindent meg fognak tenni a győzelemért és abban is, hogy hatalmas ünneplésben lesz részünk a mérkőzés után. Nagyon izgatottan várjuk a hétvégét: legszívesebben már mindenki a pályán állna. Viszont türelmesnek kell lennünk, végig kell dolgoznunk ezt a hetet, fel kell készülnünk az utolsó kihívásra. Emellett hazai pályán, hazai szurkolók előtt kell megmutatnunk, hogy mi vagyunk a legjobbak és ott van a helyünk az első osztályban. Mindenkit várunk a Lilában, szurkoljuk ki együtt az NB I-es feljutást!

Női Nemzeti Bajnokság II.osztálya / NB I osztályozó, Szeged
2023.05.27. 18:00 Vidux-Szegedi RSE DSZC-Eötvös DSE
Vezetőedző: 
Milodanovics Andrea
Másodedző: Piti Richárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com