Jelszóigénylés

Köszönünk mindent, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2023. július 17., hétfő
6 játékos távozik az NB I-be jutó csapattól

A Vidux-Szegedi RSE női NB I-es csapatának hat játékosa máshol folytatja vagy lezárja pályafutását. A következő szezonban már nem láthatják a szurkolók szegedi színekben játszani Kiss Boglárkát, Nyers Noémit, Farkas Antóniát, Szatmári Júliát, Sojnóczky Sárát és Szalay Katát.

Az élvonalba jutó csapat liberója, Kiss Boglárka, valamint centerünk, Nyers Noémi is az Amerikai Egyesült Államokban kaptak lehetőséget tanulmányaik és röplabda karrierjük folytatására. Szatmári Júlia visszatér a fővárosba az UTE együtteséhez, Sojnóczky Sára szintén a lila-fehéreket fogja erősíteni a következő idényben. 

Négyes ütőink, Farkas Antónia és Szalay Kata szeptembertől egyetemi tanulmányaiknak szentelik idejüket, hogy sikeres szemesztereket zárhassanak leendő gyógytornászként és nemzetközi tanulmányok szakon.


A lányok az idei szezonban amellett, hogy az egyetemi vizsgákra és az érettségire koncentráltak, a röplabdában is fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Munkájukkal megvalósították egyesületünk egyik legnagyobb álmát: női felnőtt csapatunkkal feljutottak az NB I-be. 

Ezúton is szeretnénk nekik megköszönni mindazt, amit az elmúlt években a Szegedi Röplabda Sportegyesületért tettek! Hálásak vagyunk a munkájukért és sok sikert kívánunk nekik az új kihívásokhoz!


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com