Jelszóigénylés

Újabb győzelmet ünnepelhetünk

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 9., szombat
A férfiak tegnapi sikere után női csapatunk is bajnoki meccsen nyert.

Fantasztikus 24 óra áll egyesületünk mögött, hiszen péntek este férfi NB I-es, most pedig női NB II-es csapatunk is sima 3:0-s győzelmet aratott a bajnokságban – az ellenfél a Közgáz SC volt –, és ma lezajlott a jubileumi, 30. Markovics Emléktorna első napja is.Női NB II-ben szereplő Vidux-Szegedi RSE az első és a harmadik szettben is szoros csatában tudott diadalmaskodni fővárosi ellenfele otthonában, a második szettben mutatott játék pedig lenyűgözte együttesünk edzőjét.

– Fantasztikusak voltak a lányok a második szettben, minden összejött nekik – kezdte az értékelést Tátrai Sándor vezetőedző. – Jól jöttünk ki a szoros szettekből is, köszönhetően a remek küzdőszellemnek. Nagyszerűen játszott mindenki, jól kommunikáltak a lányok, látszik, hogy kezd összeállni a csapat és az alapjátékunk, ezt most már hétről hétre bizonyítják tanítványaim – állapította meg a tréner.

A harmadik etap sokáig izgalmas volt, voltak nehéz pillanatok, de igazi csapatként játszva nem engedtünk szettet az ellenfélnek.

– Az első két szettben annyira koncentráltak a lányok, hogy a harmadikra kicsit elfáradtak fejben. De ilyenkor is bátrak és határozottak voltak, a nehéz helyzetekben is összekapták magukat. Fontos ez a siker, hiszen maradunk a harmadik helyen, megőrizve előnyünket a Kecskeméttel szemben – nyilatkozta Tátrai Sándor.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest 
Közgáz SC Felnőtt - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (21:25)(15:25)(22:25)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Hámori Janka, Kertai Júlia, Nagy Karola, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Rita

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
Hír
2024. február 27., kedd
Hír
Hír
2024. február 26., hétfő
Hír
2024. február 25., vasárnap
Hír
2024. február 25., vasárnap
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com