Jelszóigénylés

Elkezdődött a harc az NBI hetedik helyéért

Megosztás:
Megjelent: 2024. május 2., csütörtök
Felnőtt női csapatunk alul maradt a Békéscsabával szemben

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt női csapata Békéscsabára utazott, hogy megvívja első párharcát a Békéscsabai Röplabda SE ellen. A mérkőzést a hazaiak nyerték 3:0-ra, ám a szegedieknek még lesz esélye bizonyítani a párharc második csatájában. Vasárnap, a szezonban utoljára játszanak hazai pályán a szegedi József Attila Általános Iskolában.

Megkezdődött a harc az NBI hetedik helyéért, ahol a Vidux-Szegedi RSE felnőtt női csapatának ellenfele a Békéscsabai Röplabda SE. A párharc első mérkőzésén a Szeged vendégként lépett pályára, ahol vezetéssel is indított. Az első szettben stabilan tartották előnyüket, de a hazaiak 14-14-re felzárkóztak és a vezetést is átvették, mely kitartott a játszma végéig, így 25-17-re nyerték azt.

A második szett szintén szegedi előnnyel kezdődött, méghozzá 13-5-re vezettek Milodanovics Andrea játékosai. Ekkor az első játszmához hasonlóan a hazaiak elkezdtek egyre több pontot szerezni és 22-22-re fel is zárkóztak. A szett végjátékában esélyt sem adtak a vendég pontszerzésnek, 25-22-re nyerték azt a hazaiak.

Kiélezetten indult el viszont a harmadik szett, 12-12-ig felváltva szerezték a felek a pontokat. Hiába vette át a hazai csapat a vezetést, a Szeged felzárkózott 17-17-re. Azonban a végjátékban ismét sikeresebbnek bizonyult a békéscsabai csapat és sikeres támadásiknak köszönhetően 25-21-re nyerték a harmadik játszmát, a mérkőzést pedig 3:0-ra, így lépéselőnybe kerültek a párharcban.

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt női csapata az NBI hetedik helyéért folyó küzdelem második fordulójában hazai csapatként fogadja majd vendégül a békéscsabaiakat, a József Attila Általános Iskolában vasárnap. Nem akármilyen mérkőzés lesz, ugyanis női csapatunk a szezonban utoljára játszik hazai pályán, várjuk a nézőket, szurkoljunk nekik együtt, hogy sikerüljön minél jobb eredményt elérniük!

Milodanovics Andrea: – Igazából mind a három szettben jól kezdtünk, azzal nem volt baj, csak annyi a probléma, hogy a győztes mentalitás a 15. pontnál megszűnt és akkor egy sápadtság került az arcunkra. Igazából odaajándékoztuk nekik a meccset. Viszont nincs időnk búslakodni, készülni kell a következő meccsre, ami már vasárnap lesz, és szintén nagyon nehéz lesz, hiszen szombaton U20 van, ahol több játékos is egész nap játszik. Ezért most össze kell szedni magunkat maximálisan és valami extrát próbálni hozni, hogy kiharcoljuk a harmadik meccset. Mindenkit várunk sok szeretettel vasárnap a meccsen, hogy kiszurkoljuk azt a nyertes meccset, vagy legalábbis próbáljuk meg.


Békéscsabai Röplabda Sportegyesület – Vidux Szegedi RSE 3:0 (25-17, 25-22, 25-21)
Női NBI 7. helyért, 1. forduló, Békéscsaba, Békéscsabai Városi Sportcsarnok, 55 néző. Vezette: Takács, Mezei.
Békéscsabai Röplabda Sportegyesület: Mikus, Budai, Fekete, Gajdács, Eged, Szatmári. Csere: Nánási (libero), Erdei (libero), Hermeczi, Mészáros, Matuska. Vezetőedző: Nagy Attila.
Vidux-Szegedi RSE: Kádár, Munsterman, Hűse, Bálint, Kovács-Fiskus, Horváth. Csere: Kujundzic (libero), Nagy-Hegyesi (libero), Fürdök, Kiss. Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com