Jelszóigénylés

Kötelező a siker és a visszarázódás

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 10., péntek
Női csapatunk a sereghajtó KISTEXT otthonában játszik szombaton.

A felnőtteknél nem csak a férfiak számára ért véget az ünnepi pihenő, de a Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata is bajnokit vív hétvégén. A sorsolás a lehető legjobb párosítást hozta az új év első összecsapásán, hiszen szombaton 16 órától a nyeretlen, sereghajtó Kistext otthonában szerepelnek a hölgyek. Ez tényleg az a meccs, amire rá lehet mondani: kötelező a szegedi győzelem.


 
– Egyetértek, ennél kötelezőbb bajnoki nincs ebben a szezonban – reagált a felvetésre Tátrai Sándor vezetőedző. – A sima siker mellett még egy nélkülözhetetlen része lesz a meccsnek, ugyanis szeretném, ha a lányok itt már visszarázódnának a régi kerékvágásba. Volt olyan, aki pár napja három hét szünet után tudott először edzésre jönni, érezhetően mindenkinek nehezebben mentek a feladatok, jobban elfáradtak. Ez persze természetes, de gyorsan bele kell lendülni a megszokott ritmusba, hiszen egy hét múlva már közvetlen riválisunkat, a Közgázt fogadjuk – hangsúlyozta a szakember.
A jövő heti ellenfél, az erőviszonyok és a kihagyás alapján tehát el lehet mondani: a KISTEXT elleni bajnoki egy remek felkészülési mérkőzésnek felel meg.

– A lehető legjobb ellenfelet kaptuk a visszatérés utáni első hétvégére. Szeretnénk 3:0-ra győzni, illetve technikailag, fizikálisan és koncentrációban is biztató jeleket mutatni a jövő heti derbi előtt. Nem készülünk külön az ellenfélre, csak a saját játékunk csiszolására koncentrálunk. Magunkkal kell foglalkozni, ami egyébként alapelv ebben a szezonban, de most különösen igaz – tette hozzá Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
16:00 KISTEXT - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com