Jelszóigénylés

Mindhárom szett hajrájában erősebbek voltunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 28., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE ezúttal simán nyert a Gödöllő ellen.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata hazai pályán 3:0-ra diadalmaskodott a Gödöllő ellen. Fontos bajnoki rangadó volt ez, hiszen idegenben csak öt szettben sikerült nyerni, most viszont mindhárom szett végén megállíthatatlan volt együttesünk.

Az első szettben rögtön olyan izgalmas volt ez a csata, amilyenre számítottunk, felváltva szereztek pontokat a felek. 17:15-nél időt kértek a vendégek, hiszen látszott, hogy lendületbe jöttek Milodanovics Andrea tanítványai. 19:19-nél kezdődött viszont az igazi hazai menetelés: egy háríthatatlan nyitás Kovács-Fiskus Fannitól, egy remek ütés Ines Pereirától, utána Bálint Viktória szép blokkja, majd egy vendég hiba, és máris 23:19 állt az eredményjelzőn. Az ismételt időkérés nem segített a Gödöllőn, hiszen Pereira újabb remek ütése után öt szettlabdánk volt, majd 25:20-as eredménnyel előnybe kerültünk.

A második szett ismét kiélezett küzdelmet hozott, egészen 17:17-ig. Ezután újfent zsinórban szerezte a pontokat a Vidux-Szegedi RSE, 22:17-es előnynél már zsebben érezhettük a második szettet is. A magabiztos hazai lányok nem is hibáztak, 25:19-es részsikerrel már csak egy lépésre volt a győzelmük.

Úgy tűnt, a harmadik szettben is a jól bevált forgatókönyv hozza meg a szegedi sikert, 21:17-nél meg is volt a kellő önbizalom. Pár perccel később mégis 23:23 állt az eredményjelzőn. Ekkor jött a hazai időkérés, majd Hűse Zsófia két remek ütése, amellyel simán begyűjtöttük a három bajnoki pontot a Gödöllő elleni rangadón.

Milodanovics Andrea: – Úgy éreztem, hogy félgőzzel játszanak a lányok. Örülök a fontos három pontnak, de nem láttam annyira a motivációt a lányok szemében. Most jön a kötelező győzelmek sorozata, ezt az időszakot kell felhasználni, hogy az UTE és a BVSC elleni, nagyon fontos derbiken nyerjünk, élvezzük a játékot és minőségi röplabdát nyújtsunk.


Vidux-Szegedi RSE – Gödöllő 3:0 (25:20, 25:19, 25:23)
Női röplabda NB II, alapszakasz, D csoport, 7. forduló. Szeged, Lila iskola, 20 néző. Vezette: Sík, Halász.
Vidux-Szegedi RSE: Hűse Zsófia, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni, Nyers Noémi, Ines Pereira, Kádár Gréta. Csere: Kiss Boglárka (libero), Fürdök Lilla, Fürdök Nóra, Kertai Júlia, Gulyás Vivien, Farkas Antónia, Szalay Kata, Nagy Léna (libero).
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com