Jelszóigénylés

Lányok, lubickoljatok a sikerélményben!

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 18., szerda
Ünnepi évzárásra készül vasárnap a Vidux-Szegedi RSE női csapata.

Nem tudunk betelni a látvánnyal: a Női NB II-es Keleti tabella élén áll a Vidux-Szegedi RSE. Még szebb lenne, ha női csapatunk az ünnepeket is az első helyen töltené, de a papírforma nem ezt sugallja, hiszen vasárnap 17 órától az a csapat lesz az ellenfél, amelytől szezonbeli egyetlen vereségét szenvedte együttesünk. A Lila iskolában a Békéscsabát fogadják Tátrai Sándor tanítványai, akik nagyon várják a szurkolókat, hiszen mindig remek hangulat uralkodik a hazai meccseken, most pedig ünnepi is lehetne.
– A karácsony, a remek őszi szereplés és az ellenfél miatt is azt szeretném, hogy a lányok lazán játszanak, lubickoljanak az elmúlt hónapok sikerélményeiben, élvezzék a röplabdát – vázolta fel a tervét a vezetőedző. – Persze ez nem jelenti azt, hogy nem akarunk győzni, de most szeretném, ha nem lenne teher a lányokon. A csapat már így is tett terhet a saját vállára a sorozatos győzelmekkel, hiszen mindenki szeretné tartani ezt a szériát. Ez persze kellemes teher. Én viszont most nem eredményben, hanem a mutatott játékban gondolkodom: ha ahhoz hasonló teljesítménnyel tudnánk előrukkolni, amit a Vasas ellen mutattunk, már biztosan elégedett lennék, történjék bármi – nyilatkozta Tátrai Sándor.

A mester hozzátette: abban biztosak lehetünk, hogy a favorit Békéscsaba nem veszi majd félvállról a meccset.

– Az edzőjüket ismerve a Békéscsaba mindent belead majd, így nekünk is oda kell tennünk magunkat. Ha az ősszel stabillá vált alapjátékunk minden eleme összeáll, nem lehet gond. Az is nyugodtabbá tesz egy ilyen meccs után, hogy tudom: a keretünk minden tagja hozzá tud tenni a bajnokikhoz. Ezt ezúttal is szeretnénk bizonyítani a szurkolóknak, akik remélhetőleg velünk tartanak a röplabdás napon, hiszen a találkozónk előtt U15-ös forduló lesz a Lila iskolában – hangsúlyozta a tréner.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
17:00 Vidux-Szegedi RSE - LINAMAR-BRSE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com