Jelszóigénylés

OGYB csapatunk a Felsőházban

Megosztás:
Megjelent: 2014. november 24., hétfő Forrás: szrse.hu
A hétvégén befejeződtek az Alapszakasz küzdelmek az Országos Gyermek Bajnokságban. A lányok Budapestre utaztak, ahol a Közgáz SC és a Békéscsabai RSE ellen játszottak.

Az első fordulóban a Tata AC lányait sikerült legyőzni, így a hétvégi 2. fordulón a Közgáz legyőzésével kiharcolható volt a Felsőházba kerülés. A csoportunkban a Kecskemét és a Békéscsaba lányai magabiztosan foglalhatták el a csoport első két helyét, ezért mi a 3. hely megszerzésére törekedtünk.

A szegedi lányok nem okoztak csalódást, és a Közgáz SC ellen 3:0 arányú győzelmet arattak. Az első szett egy kicsit nehezebben indult, de így ennek ellenére is könnyedén nyertek Strezeneczki Gyula tanítványai. A lányok végig vezettek és magabiztos, jó játékkal kiharcolták a Felsőházi továbbjutáshoz szükséges győzelmet.

A Békéscsaba ellen sajnos nem tudtunk meglepetést okozni és elmaradt a szettgyőzelem is.

Gratulálunk a lányoknak és sikeres folytatást kívánunk Nekik!

Országos Gyermek Bajnokság eredményei itt!

 

A Serdülő Bajnokságban sajnos nem sikerült a felsőházi továbbjutást kiharcolni, így a csapat az Alsóházban folytathatja. Bízunk benne, hogy a következő fordulókban jól szerepelnek majd a lányok és az Alsóházban több győzelemnek is örülhetünk. Hajrá lányok!

Országos Serdülő Bajnokság eredményei itt!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com