Jelszóigénylés

Egyik gyermek csapatnak sem sikerült győznie a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2017. április 4., kedd
A Szegedi RSE leány és fiú gyermek csapata is két-két vereséggel zárta a hétvégi fordulókat.

Április 1-jén a Szegedi RSE leány és a fiú gyermek csapata is pályára lépett az Országos Gyermek Bajnokság fordulóiban, előbbi hazai pályán, utóbbi Dunaújvárosban játszott mérkőzéseket.

Nem sikerült bravúrt elérniük a szegedi fiúknak a 10-12. helyért folyó párharc 2. fordulóján Dunaújvárosban. A házigazda Dunaferr SE mellett a BIRSE csapatával küzdött meg a Szegedi RSE, most azonban nem jött össze a győzelem a srácoknak. Mindkét ellenfél jobb játékot produkált a fordulón, így két 3:0 arányú vereséggel zárult a fiúknak az idei szezon utolsó fordulója. A hazai fordulón két győzelmet szerző Dunaferr SE szerezte meg a 10. helyezést, a BIRSE csapata lett a 11., a Szegedi RSE fiú gyermek csapata a 12. helyen zárta a 2016/2017-es fiú OGYB bajnokságot.

A 2016/2017-es fiú OGYB eredményei itt!

A leány Országos Gyermek Bajnokság Elődöntő szakaszában a C-6 csoport második fordulójának küzdelmeit Szegeden rendezték meg, a házigazda Szegedi RSE, az MTK és a Nyíregyháza részvételével. Az első nyíregyházi fordulón már körvonalazódott az erősorrend a csoportban, ennek megfelelően a Nyíregyháza mindkét ellenfele ellen 3:0-s győzelmet aratott. A Szegedi RSE szettet tudott rabolni az MTK-tól, a győzelem azonban a mutatott bíztató játék ellenére ezen a fordulón sem jött össze. Az eredményeknek köszönhetően a harmadik, április 23-i forduló előtt a Nyíregyháza magabiztosan vezeti csoportját az MTK és a Szegedi RSE előtt.

Részletes leány OGYB eredmények, tabella itt!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com