Jelszóigénylés

Győzelem a Dunaferr SE ellen!

Megosztás:
Megjelent: 2017. február 19., vasárnap
Fiú gyermek csapatunk nagy csatában múlta felül a dunaújvárosi együttest.

Február 18-án hazai környezetben, a József Attila Általános Iskola és Szakiskola tornatermében rendeztük meg a fiú OGYB Helyosztóinak 1. fordulóját, ahol a hazai Szegedi RSE a dunaújvárosi Dunaferr SE és a budapesti Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület (BIRSE) csapatát látta vendégül.

Az első mérkőzésen jól kezdtek a szegedi fiúk, az első szettet küzdelmesen, a második játékrészt magabiztosan nyerték. A harmadik játékrészre feltámadt a Dunaferr SE és felzárkózott, azonban a negyedik játszmában kiélezett végjátékot követően a Szegedi RSE szerezte meg a győzelmet.

A hazai csapat a második mérkőzésén azzal a BIRSE együttesével mérkőzött meg, akikkel a bajnokság alapszakaszában már kétszer is találkoztak, és mindkétszer le tudták győzni a szegedieket. A budapesti csapat a korábbi eredményeknek megfelelően magabiztosan játszott, az első játszmában még szépen tartotta magát a Szegedi RSE, de szettet végül nem tudott nyerni, így a BIRSE csapata 3:0-ra megnyerte a mérkőzést.

Dunaferr SE - Szegedi RSE 1:3

Szegedi RSE - BIRSE 0:3

Mivel a Dunaferr SE nagyon szoros mérkőzésen, 3:2 arányban győzni tudott a BIRSE ellen, így jelenleg minden csapat 3 ponttal holtversenyben áll a tabellán.

A következő, mindent eldöntő 2. fordulóra az április 1-2-i hétvégén, Dunaújvárosban kerül sor.

Részletes eredmények, tabella itt!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com