Jelszóigénylés

Vasárnapi túra a Röpke otthonába

Megosztás:
Megjelent: 2018. október 24., szerda
Kecskemétre robog az SZRSE vonat a felnőtt férfi csapatunkkal.

NB II-es férfi csapatunk Kecskemétre, a Röpke otthonába látogat a férfi NBII Közép csoport 5. fordulójában.
A találkozó 19 órától kezdődik a Széchenyi István Szakközépiskola tornatermében. Az időpontra figyelni kell, szombat éjjel ugyanis óraátállítás lesz, így a fiúknak 1 órával több idejük lesz a pihenésre a mérkőzés előtt. Csányi Dániel kisebb sérülés miatt kihagyja a hétvégi mérkőzést. A csapat kapitányával, Bondor Tamással hangolódtunk a hétvégére. 

Piti Richárd mellett te is kidőltél a csapatból, ugyanis Dunaújvárosban sérülést szenvedtél. Hogyan történt az eset és mi a diagnózis? Mikor állhatsz be újra az edzésekre? 
A DSE elleni mérkőzés harmadik szettjében, egy leérkezést követően sérült meg a bal térdem, és a mai diagnózis alapján bár nem lesz szükség műtétre, csak lassacskán, fokozatos terhelés mellett kezdhetek el mozogni. Annyi biztosnak tűnik, hogy a most hétvégi Röpke SE elleni, valamint a jövő hétvégi Kecskeméti RC elleni Magyar Kupa mérkőzéseket nagy valószínűséggel ki kell hagynom és csak a lelátóról figyelhetem majd. Ez elég frusztráló számomra, hiszen nagyon vártam ezt a két mérkőzést, mert Kecskeméten tanultam röplabdázni, és a múltban is mindig különleges érzés volt pályára lépni a nevelőegyesületem ellen. Ráadásul a Röpkét jelenleg az egyik nevelőedzőm, az egyik kedvenc mesterem, Gyurkó Sándor irányítja, plusz van egy-két nagyon jó ismerős is a csapatukban. De mindenképpen ott leszek a csapattal a mérkőzéseken, és ha csak a pálya mellől is, minden tőlem telhetőt megteszek a sikerekért. 

A Férfi csapat csapatkapitánya vagy, ilyenkor ki veszi át a vezető szerepét a pályán? Mit vársz a mérkőzéstől?
A társaság nagyon jó, mind szakmailag, mind emberileg, ezért biztos vagyok abban, hogy ugyanolyan elszántsággal és győzni akarással lép fel mindenki a pályára, ahogyan eddig is, így nem gondolom, hogy nagyon megérezné a csapat a hiányomat. Arra számítok, hogy egy nagyon lelkes társasággal fogunk találkozni vasárnap, és egy remek hangulatú mérkőzést láthatnak majd a nézők. Mi is megmutathattuk az eddigi meccseinken, hogy mire vagyunk képesek, ez most sem lesz másképp.

Csapatunk a tabella harmadik helyén áll 10 ponttal és 4 mérkőzéssel. A Röpke SE 3 meccset játszott és ezzel 2 pontot szerzett, így a 6. helyen állnak
Az utazókeret a következő: csk Fülöp, Farkas Baráti, Bodnár, Bitó, Filius, Demcsák, Péter, Kiss, Nagy, Inhoff, Honti, Váradi (liberó), Borsi (liberó) 
Vezetőedző: Strezenecki Gyula, másodedző: Bondor Tamás
Kísérők: Piti, Csányi, Arany 

Fényképes beszámolóval a csapat szerepléséről hírt adunk az egyesület Facebook és Instagram oldalán is!
Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com