Jelszóigénylés

Újabb edzőink teljesítették a Back Roll SMR System képzést

Megosztás:
Megjelent: 2018. december 4., kedd
Fontos, hogy a mérkőzés előtt és után is odafigyeljünk a játékosokra.

Sérülés megelőzés, nyújtás és egészségmegőrzés a legfontosabb elemei a pályán kívüli prevenciónak. 

Hétvégén a Mozgásban a Jövő Egyesület szervezésében megrendezett, Szűcs Àkos és Bús Mirella által vezetett BACK ROLL SMR SYSTEM képzésen vettek részt az SZRSE edzői, ahol elsajátították a kötőszöveti kezelést eszközök segítségével, az SMR henger és manuál terápia különböző módszereivel.
A képzésen résztvevő egyesületi tagok: Váradi Zoltán, Tátrai Sándor, Strezeneczki Gyula, Bondor Tamás, Magos-Dóra Annamária, Csányi Roland, Filep Anna, Takács Dia és Bátor Csenge. 
 

   Szúcs Ákos, Back Roll SMR System oktató: 
"A henger használata ma már elengedhetetlen a sportolók körében, a mai tudomány álláspontja szerint ez az egyik legfontosabb szervrendszerünk, aminek a kezelésével és karbantartásával gyorsabb regenerációt és teljesítménynövelést érhetünk el.

Tanultunk a hengerrel bemelegítést, nyújtást, regenerációs gyakorlatokat és teljesítménynövelő technikákat. Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen jó csapatokkal dolgozhattunk együtt, hiszen az edzők egyik fele már részt vett ezen a képzésen három héttel ezelőtt!

Az edzők nagyon nyitottak és érdeklődőek voltak. A kérdések mennyiségéből érezhető volt, hogy minden tudásra éhesek és nyitottak a hasznos újdonságokra. Így sok speciális kérdés és válasz érkezett kifejezetten a röplabda sportág sajátosságaira.
A röplabda sportágból származó egyoldalú terhelésekre is kitértünk és ezekre rengeteg megoldást is nyújtottunk a résztvevőknek.
 

Mindenki számára követhető volt a képzés, volt aki pici babájával és volt aki lábsérüléssel, mankóval érkezett a képzésre, de a baba jól viselkedett és nem zavarta a képzést, valamint Magos-Dóra Annamari is végig tudta követni a képzést a lábsérülése ellenére!

A képzések és az edzők fejlesztése nem áll meg, a következő sportedzői Update képzésen, megtanuljuk és tisztázzuk az utóbbi pár év változásait a bemelegítés, az erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, a nyújtás és a regenerálódás területén is. Folytatjuk a munkát, mindig előre egyeztetve az egyesület és az edzők igényeit figyelembe véve!"

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com