Jelszóigénylés

Dupla meccsnapunk lesz szombaton

Megosztás:
Megjelent: 2024. február 19., hétfő
Felnőtt férfi és női csapatunk egy napon lép pályára

Férfi csapatunk Budapestre utazik szombaton, női csapatunk hazai pályán játszik majd. Mindkét csapat számára fontos mérkőzések lesznek, hiszen céljuk a pontgyűjtés és a minél feljebb jutás a tabellán.

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapatára ismét vendégcsapatként vár megmérettetés a hétvégén. Az Extraliga alapszakaszának következő fordulójában a Szeged ellenfele a MAFC-BME csapata lesz. Legutóbbi szezonbéli találkozójukon a MAFC együttese nyerte a mérkőzést, de a szegediek elvittek tőlük egy szettet. Most még több nyert szettre lesz szükség ellenük, hiszen Berkes Zoltán együttesének továbbra is a legjobb nyolc közé való bejutás a célja, ehhez azonban szükség van a pontokra. Az alapszakasz a végéhez közeledik, így a pontszerzés még fontosabb, mint korábban, minden lehetséges pontra szüksége van csapatunknak, hiszen jelenleg a kilencedik helyen állnak a tabellán.

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt női csapata hazai pályán fogadja a Kispest SE együttesét. Az NBI alapszakaszának korábbi fordulójában a Kispest háromszettes győzelmet tudott aratni a szegediek felett. Csapatunknak magabiztosan kell pályára lépnie és megmutatnia, hogy tudnak harcolni a pontokért és meg is tudják nyerni azokat. A mérkőzés hazai pályán lesz, így várjuk a szurkolókat is, biztassuk együtt csapatunkat!

Február 24. (szombat) 19:00
Női NBI Alapszakasz, 17. forduló, Szeged, József Attila Általános iskola
Vidux-Szegedi RSE – Kispest SE

Milodanovics Andrea: - A szombati Kispest elleni meccs fontos számunkra. Egyértelműen azt szeretnénk, ha itthon maradna a három pont. Egész hét áll előttünk, hogy felkészüljünk rá, úgyhogy dolgozunk, csináljuk a dolgunkat és mindent megteszünk érte, hogy egy nagyon jó meccset játszhassunk itt Szegeden.


Február 24. (szombat) 15:00
Férfi NBI Extraliga Alapszakasz, 19. forduló, Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok
MAFC-BME – Vidux-Szegedi RSE

Berkes Zoltán: - Szombaton a MAFC ellen lépünk pályára, ez a csapat az elmúlt hetekben kimagaslóan jó formát mutat. Így azt gondolom, hogy ha pontot vagy pontokat szeretnénk Budapestről elhozni, akkor mindenképpen nekünk kimagaslóan jó teljesítményt kell nyújtanunk.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com